PM ja HMF Nosturit

PM Logo2

PM Nosturit

Italialaisen PM Group SpA:n valmistamat PM-kappaletavaranosturit ja niiden varaosat

Tuotevalikoima sisältää yli 60 eri mallia, joista on useita versioita eri käyttötarkoitusten mukaan, 2 tonnimetristä 210 tonnimetriin, ja valikoima tulee vielä laajenemaan. Hydraulisia puominjatkeita on valittavana mallista riippuen 1-9, jolloin hydraulinen ulottuvuus on vaakatasossa parhaimmillaan yli 26 metriä. Jibi-puomilla varustettuna saavutetaan tarvittaessa yli 45 metrin ulottuvuus.

PM-nosturit ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisiksi, ja varusteluetteloon kuuluvat mm. vinssit, manuaaliset jatkeet, Jibi-puomit, radio/kauko-ohjaimet, lisätukijalat ja hydrauliikkapumput. PM-nosturit on suunniteltu DIN 15018-standardin, mukaisesti ja ne täyttävät luonnollisesti CE-konedirektiivin sekä viimeisimmän EN 12999-standardin vaatimukset.

PM Group SpA:lla on nosturien valmistuksesta yli 50 vuoden kokemus, ja tuotteiden korkea laatu on aina ollut tärkeä tekijä PM:n pyrkiessä asiakkaidensa tyytyväisyyteen. Tuotteiden ja tuotannon laadusta vastaa osaltaan PM Group SpA:n laatujärjestelmä. Italiassa PM-nosturit ovat saavuttaneet markkinajohtajan aseman, ja 70% tuotannosta viedään maailmanlaajuisesti yli 100 maahan.

www.pm-group.eu

 

HMF Nosturit

HMF-kappaletavaranosturit

HMF Logo1

HMF-kappaletavaranosturit ovat sekä teknillisiltä ominaisuuksiltaan että hinta-laatusuhteeltaan ensiluokkaisia nostureita, jotka sopivat erinomaisesti vaativiin nostotöihin. Nosturivalikoimaamme kuuluvat HMF Handy -nosturit, pienet, keskikokoiset ja suuret HMF-kuormausnosturit sekä molokkinosturit.

HMF-kuormaus-/asennusnostureissa yhdistyvät sekä tehokkuus ja käyttömukavuus että turvallisuus. HMF-nostureissa käytetään patentoitua EVS-järjestelmää, joka mahdollistaa ylivertaisen nostotehon hyödyntäen ajoneuvossa olevan kuorman. EVS on osana raskasnostojärjestelmää, ja se toimii automaattisesti ja portaattomasti. Järjestelmä ei vaadi tukijalkavalvontaa.

HMF – tanskalaista huippulaatua

Tanskalainen Højbjergs Maskinfabrik eli lyhyesti HMF on maailman toiseksi vanhin nosturivalmistaja, joka valmisti ensimmäisen hydraulisen nosturin vuonna 1952. Yrityksellä on useita tuotantolaitoksia ympäri Tanskaa, jossa nosturien komponentit valmistetaan. Nostureiden lisäksi HMF on valmistanut vaijerivaihtolaitteita, perävaunuja sekä takalaitanostimia. Nykyisin HMF keskittyy kappaletavaranostureihin. Vientiä on yli 50 maahan.

Tutustu HMF-kappaletavaranosturivalikoimaamme ja ota yhteyttä myyjiimme, jotka auttavat löytämään sopivimmat nosturit tarpeisiisi!

www.hmf.dk