Kauttamme saa myös 1000L IBC kontit suoriin asiakastoimituksiin. Toimii pantillisena vaihtokonttina.

Bulk-toimitukset säiliöautolla, minimitilaus n. 1500-2000L (Oulu Pohjoinen 2000L). Purku mahdollinen myös Yaran IBC-kontteihin, säiliöautoissa n. 10 m purkuletkupituus.

Kysy lisää, 040 167 9097 tai varaosat@tha.fi

AdBlue-liuosta käytetään SCR-tekniikalla varustettujen dieselautojen NOx-päästöjen vähentämiseen

AdBlue-liuos muuttaa dieselöljyä käyttävien ajoneuvojen pakokaasun haitalliset typpioksidit vaarattomaksi typeksi ja vesihöyryksi. Näin voidaan vähentää merkittävästi typpioksidipäästöjä (NOx), jotka ovat suurin syy ilman saastumiseen sekä savusumun muodostumiseen suurten kaupunkien keskustoissa. Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan NOx-päästöjen tiedetään pahentavan astmaoireita.

Dieselajoneuvojen NOx-päästöjä koskeva lainsäädäntö on kiristynyt Euroopassa merkittävästi vuodesta 2005 alkaen. Ajoneuvovalmistajien on pitänyt ottaa tämä huomioon tuotannossaan ja suunnitella autoihinsa aivan uudenlaisia pakokaasujärjestelmiä. Näin on ollut varsinkin raskaiden hyötyajoneuvojen kohdalla. Yhä useammat dieselkäyttöiset autot, traktorit ja työkoneet on varustettu SCR-järjestelmällä.

Yara on yksi maailman johtavista AdBlue-liuoksen valmistajista. Suomessa Yara valmistaa AdBlueta Valkeakosken tuotantolaitoksella. Yaran Air1-tuotemerkillä markkinoitava AdBlue-liuos toimitetaan Air1-jälleenmyyjäverkon kautta kaikkialla Suomeen.